Saturday, 26 January 2013

26/12/2013

Bestt sngt semalam :)
Dapat DATE dgn deaa :")
akhirnyaa kann , tercapai jugak aku nak jumpa dea :D
seriuss seronokk , Lepas rasa rindu kat dea .
Weheeeeee ^^ Sayanggg Gilaa kat deaaa .
sapa dea tuh ? Of Course la Muhammad Azrin tuhh <3
Hahaa , *buat syok satt*
Semalam Date dgn dea rasa mcm takmau balek jaa .
Tapi kann , dea ada Hal maybe , kena balek laa .
waktuu nak balek dea boleh Tinggai aku ! 
Hampehh --'
aku sorang jaaa :'(
Tapi sekerat jalan jumpa dea lagyy , rasa mcm nak naik dgn dea jaa .
Love Youu So Muchh :*

Thursday, 24 January 2013

kenapakahh dea Pindahh ? :'(

weyy ? Jannah awat hg Gatai Pindah sekolahh ? -.-
Er--' seriuss aku rindu gila kat hg syggg :(
Bilaaaa nak jumpa niee ? 
Sayang Hang Gilaaaaa :*

Di Saat Akuu Mencintaimu :*

setiap kali dgr lagu nie , mestyy engat dea ;)
Lagu aku dgn dea ? maybee*
Dea la share lagu nie dekat FB aku mula-II , haha :)
Lagu ja Kunoo tapi bestt :D
Skrgg aku saket haty , --'
aku nak sngt Jumpa deaa , tapi haishhh .
Mcm-II la dea nie , Motor tadak Pulakk !
saket haty aku -.-
canaa nak jumpa nie syggg ? 
Whateeverrlahh -.- Naseb aku tak boleh Jumpa deaa .
Ahhh . -.- Boleh gilaa akuuu Rindu dekat dea .
Always Love Youu :*

Nak Sangat Jumpaa :'(

Setiapp Kali nak Update dekat Blog , mestyy pasai Yen kan ?
Halaa , pasai sapaa lagyy . :)
Sumpah harini rindu gilaa dekat dea , Kemarin Jumpaa akram adaa ,
mcm apa g , -.- aku Paling benci bila ada Akramm .
Tak best langsung jumpaa . haishhh .
Harini aku engat Boleh la Jumpaa , tapi tak .
Motor pulak tadak ! err --'
Bila aku boleh jumpa hg sygg ?
Miss youu :'(