Wednesday, 1 May 2013


tady jumpa yeng ! sumpah syok .
HAHA . tady aku manja-II dgn dea . <3
even tak la lama sngt , tapi dh cukup happy sngt dh :)
asal aku dpt jumpa dea .
kami nak text tak boleh , call tak boleh .
so , aku dh dpt jugak lepas rindu kat yeng .
seriuslyy aku syg dea sngt-II .
I love you My Future Husband ;-*

Friday, 26 April 2013

Hmm :'/


Aku dgn dea dh tadak apa-II maybe ? :') 
Malas nak Fikir pasal dea .
sudah la benda dh lepas . Hmm . :')
Aku langsung tak rasa rugi :)
sebab yeng mai balek ! :')
seriusly aku takboleh break dgn dea ,
even kami break nanty kami get back balek .
seriusly aku mmg sygkan dea . 
skrg kami cuma kawan ,
tapi haritu aku ada tanya dea ,
yeng kapel dgn sapa ?
then dea ckp "Yeng kapel dgn syg la"
Hmm. :')
senyum lebaq aku dgr :')
Hope sngt-II kami Kekal ! :') Amin .

Thursday, 4 April 2013

betoi ka aku ni suka dea ? ;/
entah la . dh mcm kapel pun ada .
Tapi kan ? Ex dea still syg dea .
aku tak patot kacau relay org .
tapi dea baik sngt dgn aku . susah betul :(
susah aku nak buat pilihan .
Kalau hg tanya aku aku suka hg ka tak .
aku jawab aku suka kawan dgn hg .
Hanya kawan . :'/

Lupakan dea :/


Maybe aku kena lupakan dea kan ? :'/
Mmg susah nak buat semua tu tapi terpaksa la .
Hm . aku taktau sama ada aku dh lupa dea atau tak .
dekat skolah selalu nampak dea , kadang-ii aku tgok dea ,
kdang-ii tu dea tgok aku. Hm . aku rasa  mcm nak marah pun ada .
tapi kadang-ii bila rasa rindu aku tgok dea .
Dear Ex , :'( 
Saya tau awak benci saya tapi ,
Tlglah jgn tunjuk perasaan benci awak kat saya .
Saya pun ada hati ada perasaan mcm awak .
Hope sngt Yen dpt ubah perangai yen .
Saya nak kawan dgn awak mcm dulu balek saya taknak gaduh dgn awak :(


Friday, 8 February 2013

Hilang dea :'(

setiap hari aku menanges ,
ya ALLAH , aku hilang dea untuk selamanya ka ? :'(
sumpah aku takdapat terima semua nie ! :'(
dea org yg paling aku syg . sayang sangat !
Kenapa dea buat aku mcm nie ? :'(
apa salah aku kat dea .
aku tak terima wan sebab aku nak jaga hati yen :'(
tapi dea tak fhm , dan takkan tau :'(
yen ? sumpah rindu yen sngt :'(
Love You So Much <3 :'(


Saturday, 26 January 2013

26/12/2013

Bestt sngt semalam :)
Dapat DATE dgn deaa :")
akhirnyaa kann , tercapai jugak aku nak jumpa dea :D
seriuss seronokk , Lepas rasa rindu kat dea .
Weheeeeee ^^ Sayanggg Gilaa kat deaaa .
sapa dea tuh ? Of Course la Muhammad Azrin tuhh <3
Hahaa , *buat syok satt*
Semalam Date dgn dea rasa mcm takmau balek jaa .
Tapi kann , dea ada Hal maybe , kena balek laa .
waktuu nak balek dea boleh Tinggai aku ! 
Hampehh --'
aku sorang jaaa :'(
Tapi sekerat jalan jumpa dea lagyy , rasa mcm nak naik dgn dea jaa .
Love Youu So Muchh :*

Thursday, 24 January 2013

kenapakahh dea Pindahh ? :'(

weyy ? Jannah awat hg Gatai Pindah sekolahh ? -.-
Er--' seriuss aku rindu gila kat hg syggg :(
Bilaaaa nak jumpa niee ? 
Sayang Hang Gilaaaaa :*

Di Saat Akuu Mencintaimu :*

setiap kali dgr lagu nie , mestyy engat dea ;)
Lagu aku dgn dea ? maybee*
Dea la share lagu nie dekat FB aku mula-II , haha :)
Lagu ja Kunoo tapi bestt :D
Skrgg aku saket haty , --'
aku nak sngt Jumpa deaa , tapi haishhh .
Mcm-II la dea nie , Motor tadak Pulakk !
saket haty aku -.-
canaa nak jumpa nie syggg ? 
Whateeverrlahh -.- Naseb aku tak boleh Jumpa deaa .
Ahhh . -.- Boleh gilaa akuuu Rindu dekat dea .
Always Love Youu :*

Nak Sangat Jumpaa :'(

Setiapp Kali nak Update dekat Blog , mestyy pasai Yen kan ?
Halaa , pasai sapaa lagyy . :)
Sumpah harini rindu gilaa dekat dea , Kemarin Jumpaa akram adaa ,
mcm apa g , -.- aku Paling benci bila ada Akramm .
Tak best langsung jumpaa . haishhh .
Harini aku engat Boleh la Jumpaa , tapi tak .
Motor pulak tadak ! err --'
Bila aku boleh jumpa hg sygg ?
Miss youu :'(