Friday, 26 April 2013

Hmm :'/


Aku dgn dea dh tadak apa-II maybe ? :') 
Malas nak Fikir pasal dea .
sudah la benda dh lepas . Hmm . :')
Aku langsung tak rasa rugi :)
sebab yeng mai balek ! :')
seriusly aku takboleh break dgn dea ,
even kami break nanty kami get back balek .
seriusly aku mmg sygkan dea . 
skrg kami cuma kawan ,
tapi haritu aku ada tanya dea ,
yeng kapel dgn sapa ?
then dea ckp "Yeng kapel dgn syg la"
Hmm. :')
senyum lebaq aku dgr :')
Hope sngt-II kami Kekal ! :') Amin .

Thursday, 4 April 2013

betoi ka aku ni suka dea ? ;/
entah la . dh mcm kapel pun ada .
Tapi kan ? Ex dea still syg dea .
aku tak patot kacau relay org .
tapi dea baik sngt dgn aku . susah betul :(
susah aku nak buat pilihan .
Kalau hg tanya aku aku suka hg ka tak .
aku jawab aku suka kawan dgn hg .
Hanya kawan . :'/

Lupakan dea :/


Maybe aku kena lupakan dea kan ? :'/
Mmg susah nak buat semua tu tapi terpaksa la .
Hm . aku taktau sama ada aku dh lupa dea atau tak .
dekat skolah selalu nampak dea , kadang-ii aku tgok dea ,
kdang-ii tu dea tgok aku. Hm . aku rasa  mcm nak marah pun ada .
tapi kadang-ii bila rasa rindu aku tgok dea .
Dear Ex , :'( 
Saya tau awak benci saya tapi ,
Tlglah jgn tunjuk perasaan benci awak kat saya .
Saya pun ada hati ada perasaan mcm awak .
Hope sngt Yen dpt ubah perangai yen .
Saya nak kawan dgn awak mcm dulu balek saya taknak gaduh dgn awak :(